buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
– Det er et svært ambisiøst filmprosjekt
Dahlsbakken-gutta har sjøl kalt filmen «Cave» en ekstremsportthriller. Ekstremsport er også hva de selv driver med: Lager høykvalitetsfilmer – på minibudsjett.

Publisert: 19.okt.2015 06:34
Oppdatert: 19.okt.2015 06:40

«Stille rundt, klart for opptak. Klapp! Og vær så god ...»

Tre tøffinger, med erfaring fra Telemark bataljon, «Adrian», «Viktor» og «Charlie» klatrer ned i et underjordisk grottesystem. Hva skjuler seg der nede?

I alle fall skjuler det seg en intenst, klaustrofobisk thriller av en spillefilm som skal vises på kino.

Et team på fjorten, inkludert tre skuespillere, filmet i kalksteinsgrotter i hjertet av Jotunheimen denne uka. I denne filmen skal det klives. klatres, rappelleres ned fæle fossefall, det skal bli biljakt i Trollstigen filmet fra helikopter, det skal bli dykking på Malta. Men her er det ikke seksti i staben, åttimillionersbudsjett og limoservice for skuespillerne. Dette er en firemillionersproduksjon hvor alle må ta et tak.

Roser prosjektet

– Det er et svært ambisiøst prosjekt, jeg liker det, sier en av skuespillerne i filmen, Benjamin Helstad, som selv har erfaring fra store prosjekter som for eksempel «Kongen av Bastøy». Han har jobbet med Henrik Martin og Oskar Dahlsbakken tidligere og er svært fornøyd; både med prosjektet, med jobben, med alle i teamet – og han skryter av brødrene.

«Fantastisk» og «kult» er ord skuespiller Mads Sjøgård Pettersen bruker om brødrene og deres prosjekt.

– Vanligvis lager en norsk regissør en film hvert femte år. Henrik lager tre spillefilmer på et par år. Han er en type som vil, som står på og han har funnet sin måte. Dette er unge, positive mennesker som vil lykkes. sier Mads Sjøgård Pettersen – og legger til: «Her er alt på stell, og det er utrolig godt miljø».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat