24. okt
BANDITTER: Jack Quaid, Brian Gleeson og Daniel Craig i «Logan Lucky»
 
007 Dynamitt-Harry
En smule mer raffinert enn «Dynamitt-Harry», men her er en slags vår tids Olsenbanden med 007 Daniel Craig som «Harry».

Publisert: 17.aug.2017 06:49
Oppdatert: 17.aug.2017 06:59

Logan-familien bærer uheldig-stempelet. Jimmy (Channing Tatum) skulle akkurat inn som stjerne i NFL og ødela kneet, broren «Kyle» (Adam Driver) var på veg hjem fra andre tur i Irak-krigen da han mistet armen – og uflaksen har fulgt flere i familien. Kan det være en bitte liten mulighet for Logan’s? Jimmy får en idé da han oppdager at pengene fra Charlotte Motor Speedway (Nascar) går via et rørsystem og ned i et hvelv under banen … Det blir en rolig hyggestund med stjerner, nærmest som et par kalde «Miller Lite» på en varm dag; forfriskende uten å forstyrre smaksløkene noe særlig. Her er Daniel Craig som skapsprenger, her er en haltende Channing Tatum, her er Katie Holmes – og Hilary Swank dukker opp. En helt grei amerikansk lørdag kveld på kino.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke