24. okt
The Shape of wa­ter
 
Ålreit thrillerfilm

Publisert: 22.feb.2018 13:46
Oppdatert: 22.feb.2018 14:14

Romantikk, dramatikk og litt skrekk gjør «The Shape of Water» til en helt ålreit film.

Den Oscar-nominerte filmen «The Shape of Water» tar for seg den ensomme og stumme Elisa (Sally Hawkins) som jobber som renholder i et statsdrevet laboratorium i USA på 60-tallet. Bakteppet er den kalde krigen, og filmen omhandler for det meste et topphemmelig eksperiment som foregår i laben. De har fått inn en mystisk skapning ifra Amazonas og det tar ikke lange tiden før skapningen og Elisa knytter et tett bånd. Hun allierer seg med flere og bestemmer seg for å bryte ut skapningen. Dette er grobunn for mye god dramatikk, men det hele virker litt for tilgjort. «The Shape of Water» er en helt grei film, men det hele blir litt for stillestående, og filmen virker mye lengre enn det den er. Bildene i filmen er gode, og animasjonen som har blitt gjort ser naturlig ut. Selv om dette ikke er en dårlig film, er det heller ikke en av årets beste. Det gode ved denne filmen, slik som musikken og de tidsriktige elementene overskygges av litt for mange lange og tørre scener. Filmens klimaks derimot er det definitive høydepunktet, men det er synd at det varer såpass kort som det gjør. Dette er en litt lang romantisk dramathriller som alt i alt er helt ålreit.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke