buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Anette lover penger
Anette Trettebergstuen (Ap) lover mer penger til film når partiet snart presenterer sitt alternativ til regjeringens budsjett.

Publisert: 29.sep.2016 12:49
Oppdatert: 29.sep.2016 12:49

Norges tre regionale filmfonden mottar i dag tjue millioner i statlig støtte. Ap vil heve støtten til tjuefem millioner. Partiet har også uttalt at de på sikt vil øke støtten med hundre millioner. Ap ønsker også å oppgradere den såkalte insentivordningen, og flytte denne fra kulturbudsjettet til budsjettet for næring.

I går møtte familie- og kulturkomiteen for Ap representanter for det regionale filmfondet Filminvest3 på Hamar.

– Vi er nå vitne til suksessen med filmen «Kongens Nei» og Ap ønsker å gi flere muligheten til å skape suksessfilmer, sa Trettebergstuen.

Maren Moseng i Filminvest3 sa hun var fornøyd med enhver økning av tilskudd til fondet, men sa også at fem millioner, delt på tre fond, ikke er noe krafttak.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat