24. okt
TOPPER: Marvel’s Avengers: Age Of Ultron topper mai-lista på Hamar kino.
 
Avengers topper
«Avengers: Age of Ultron» topper mai-lista til Hamar Kino. 886 billetter ble solgt til filmen i mai.

Publisert: 04.jun.2015 04:00
Oppdatert: 05.jun.2015 07:55

På andreplass er «Mad Max: Fury Road» med 874 solgte billetter, på tredje plass er «The Longest Ride» med 745 solgte billetter – og på tredje plass «Fast & Furious 7», som fortsatt lokker folk til kino. 692 billetter solgt til «Fast & Furious» i mai.

At «Avengers: Age of Ultron» lokker folk til kino er ingen overraskelse. Filmen fikk også god kritikk av Kristian Einang i Hamar Arbeiderblad. Han skrev blant annet: «The Avengers: Age of Ultron» er av den type film som reduserer publikumet til en handlingslammet observatør fra kinosetet. Altså, akkurat slik som det skal være. Man velger å se action for å bli underholdt, og her får man to og en halv time med heseblesende underholdning for pengene. Fansen vil nok digge dette tilskuddet til Marvel-katalogen, og alt tyder på at moroa kommer til å fortsette i flere år framover.»

Økt med 12 prosent i år

Kinoens besøkstall var seks prosent høyere for mai 2015 enn for mai 2014. Og så langt i år er salget av billetter fra Hamar kino økt med tolv prosent sammenlignet med samme tidspunkt i fjor.

Topper lista så langt i år gjør «Fast & Furious» med 7.447 solgte billetter. Nummer to på lista er «Fifty Shades of Grey» med 5.753 solgte billetter.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke