24. okt
 
Bare hygge, eller ...?
De er så kvasse, så ubehagelige, de er elsket, de er premiert. Her er de med en romantisk komedie, eller ...?

Publisert: 13.aug.2015 04:00
Oppdatert: 13.aug.2015 07:02

Amy Schumer, Bill Hader, Judd Apatow, skuespillere, amerikanske stand’upere, skribenter, produsenter, regissører, de flinkeste i klassen. Her er de med «Trainwreck», en amerikansk komedie. Hvem driver de gjøn med nå?

Tilslaget frister til å sette seg på venteværelset; lydig, tålmodig, med forventninger. Men hvor lenge skal en stakkar sitte?

S’nuff

Amy Schumer spiller selv hovedpersonen Amy, en rolle hun selv har skrevet inn i sitt eget filmmanus. Amy (i filmen) jobber i magasinet «S’nuff», et « it _ magasin» på Manhattan. Med reportasjeideer som «Hvordan r ... uten å bli tatt på fersken», liksom ... Reporter Amy lever livets dans i barene, i sengene. Men en dag blir hun sendt for å intervjue en sportslege, en kjekkas, akkurat passe for Amy. Og selvsagt stikker det litt i hjertet, til og med i kule, tøffe, kule, røffe, men også flotte Amy.

Normal?

En komiker som gjør alt hun kan for å framstå som normal i en normalt komedie. Det er godt gjort, ja da, Amy Schumer leverer som skuespiller – og hun har oss på limpinnen fra første sekund. Og kanskje er det også problemet, at vi blir sittende, ventende på finta. Og så blir vi fintet ut. Mest sannsynlig av oss selv, og ikke av Amy Schumer eller rollen Amy.

Filmen er pyntet med superkjendiser (LeBron James, Chris Evert, Daniel Radcliffe med flere), uten at det heller hjelper så mye. Det blir standard vare, en grei romantisk komedie.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
HYGGE: Amy som Amy og Bill som legen Aaron koser seg i Trainwreck – men holder de oss for narr ...?
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke