buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
I FARTA: Roy (Anders Baasmo Christiansen) er snart tilbake – til fulle kinosaler. Foto: SF Norge
 
Bil-festen fortsetter
Det er kun få dager igjen til bilene spinner av gårde igjen. Kommunikasjonsansvarlig i SF Norge, Kathrine Aamodt, har allerede sagt at det forventes at «Børning 2» selger enda bedre enn den første.

0
Publisert: 22.sep.2016 04:00
Oppdatert: 22.sep.2016 04:00

– Vi har store forhåpninger til filmen, og håper og forventer at den skal passere den første i besøkstall, sa Kathrine Aamodt i SF Norge til iFinnmark.no tidligere i høst.

383.000 billetter solgte «Børning». Det lot seg virkelig gjøre å lage en norsk bilfilm for det norske publikum. «Roy» (Anders Baasmo Christiansen) og bilgjengen tråkket klampen i bånn ved Tyrigrava og holdt det gående til Nordkapp.

Filmen ble nettopp sendt på NRK, og vi ble minnet om slutten – der «døde» «Nybakken» (Otto Jespersen) våkner når bilen sendes utfor stupet på Nordkapp.

Nå er gjengen samlet igjen. Stjernegalleriet er spikret på plakaten også for «Børning 2»; med Anders Baasmo Christiansen, med Sven Nordin, Otto Jespersen, Henrik Mæstad og Jenny Skavland.

Denne gang handler det om et løp fra Vestlandet til Murmansk, og traileren er ute og viser muskelbilene i vill jakt på vinterføre. Til og med ned en skibakke, og etter hvert inne blant reinsdyr på vidda ...

«Du skulle ikke tilfeldigvis vite om en ikke-visum-veg til Russland ...?

12. oktober er premièredato.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat