24. okt
TILBAKE: Jack Sparrow er tilbake i et nytt eventyr. På kino 24. mai.
 
Billettsalget til «Pirates» er i gang
Mandag startet billettsalget for «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge». Norgespremieren er satt til 24. mai.

Publisert: 11.mai.2017 10:28
Oppdatert: 23.mai.2017 12:11

Ekstra stas blir det for nordmenn denne gang på grunn av de norske regissørene Espen Sandberg og Joachim Rønning (Kon-Tiki, Max Manus).

En gruppe avdøde sjømenn, ledet av den fryktelige Kaptein Salazar (Javier Bardem), klarer å rømme fra Devil’s Triangle og er fast bestemte på å drepe hver eneste pirat ute på havet – og da særlig historiens antihelt Jack Sparrow.

Poseidons legendariske trident er Jacks eneste håp om å overleve, men for å finne den må han først smi en skjør allianse med Carina Smyth (Kaya Scodelario), en briljant og vakker astronom, og Henry (Brenton Thwaites), en egenrådig ung sjømann fra den kongelige marinen. Ved roret til the Dying Gull, hans ynkelige lille og slitte skip, prøver Kaptein Jack ikke bare å snu sin uheldige situasjon, men også å redde livet sitt fra grepet av den mest formidable og ondskapsfulle fiende han noen gang har møtt.

I «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge» spiller også Kevin R. McNally som Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani som sjøheksen Shansa, Stephen Graham som Scrum, David Wenham som Scarfield og Geoffrey Rush som Kaptein Hector Barbossa.

Espen Sandberg og Joachim Rønning regisserer «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge» og Jerry Bruckheimer er produsent. Executive produsenter er Mike Stenson, Chad Oman, Joe Caracciolo, Jr. og Brigham Taylor. Jeff Nathanson har skrevet manus.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke