24. okt
 
Birollene best
En fortsettelse på en TV-serie inn i kinosalen? Hvorfor ikke?

Publisert: 12.nov.2015 04:00
Oppdatert: 12.nov.2015 11:09

Spillefilmen «Julekongen – Full rustning» er oppfølgeren på TV-serien som ble sendt som julekalender på NRK Super i 2012.

Les alle HAs filmanmeldelser her!

Vi må tilbake til Ridderdalen, hvor Kevin en gang ordnet opp og ble «Julekongen». I dag, tre år etter, tar den onde «Snerk» makten fra «Dronning Eiril» – og dalen trenger igjen hjelp. Men hvordan kan Eiril få varslet Julekongen? Og hvordan kan Kevin og søsteren Mira finne vegen tilbake til Ridderdalen?

Dessverre står ikke den magiske Ridderdalen til forventningene. Den delen av eventyret får papp-preg. Best er birollene; med Bjarte Tjøstheim som både pappa og tøff-i-trynet-politimann, Kyrre Hellum som den onde trollmannen – og en fin karakter er det onde barnet Mugg.

FAKTA

TERNINGKAST 3

Regi: Thale Persen

Medvirkende: Stella Irene Stenman, Vetle Qvenild Werring, Emma Storvik, Bjarte Tjøstheim, Kyrre Hellum, Maria Brandshaug,Tone Mostraum, Nils Jørgen Kaalstad, Herborg Kråkevik.

Sjanger: Barnefilm / Familiefilm

Nasjonalitet: Norsk

Spilletid: 1 time, 33 min

Sensur: 6 år

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke