23. okt
Skattejakt: Lars, Nora og Simen jakter på en skatt fra Olav den hellige.
 
Bli med på skattejakt
Trio-gjengen fra NRK Super debuterer i spillefilmformat. Det fungerer helt greit.

Publisert: 15.feb.2017 16:24
Oppdatert: 15.feb.2017 17:31

En kunstsamler kalt «Skyggen» har stjålet en hellig artefakt fra St. Olavskirken i Oslo, og Nora, Simen og Lars havner selvsagt midt i det hele. «Trio– Jakten på Olavsskrinet» faller i samme kategori som «Da Vinci Koden», men som en ungdomsfilm er denne historien skildret på en langt snillere måte.

Her jakter trioen på en hemmelig skatt basert på en myte om Olav den hellige, og de unge skuespillerne skal ha ros selv om replikkene ikke alltid leveres på naturlig vis. Det er verre med de etablerte skuespillerne som virkelig sliter med fullstendig mangel av kjemi og troverdighet.

Filmen er selvsagt myntet på et mindre kritisk publikum bestående av barn og ungdom, men de fortjener faktisk bedre enn dette. Selve historien er både fengende og oppslukende. Da er det synd at noen få ting ødelegger

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke