buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Bli med til Paterson
Bli med til Paterson, kjøp billett på buss 23 – og hils på bussjåfør «Paterson». Han kjører deg rett opp kinoens røde løper.

Publisert: 09.feb.2017 06:13
Oppdatert: 09.feb.2017 07:53

Det finnes ikke større drama enn livet. Og hvor er så dette? Rett opp og ned gata hjemme hos deg selv. Nå og da dukker det opp en luring som har skjønt det, som har blitt værende i sin egen gate og notert hver eneste bitte lille detalj han har hørt, sett og hørt om.

Samle, samle, samle – og når løken er skrellet, så er mye av jobben gjort – og linje på linje kan stables.

Det er hva som er gjort i denne filmen, og det er akkurat hva bussjåføren «Paterson», som kjører buss 23 i byen Paterson, i New Jersey, nordvest for Manhattan, gjør.

Rått!

– Awesome, en bussjåfør som liker Emily Dickinson, sier den lille jenta som selv skriver dikt og som «Paterson» møter utenfor busstallen.

Den mest vanlige hverdag, der bussjåføren våkner, spiser frokostblanding, rusler ned på jobben, tar ut bussen, kjører, tar en pause, kjører videre, drar hjem, spiser middag, går med bikkja, går innom den lokale kroa for en øl, og går hjem for å legge seg. Helt topp!

Toppsjiktet

Her er han, «Paterson», observant for detaljer, med en leken og alvorlig penn – og med notisboka fylt med dikt.

Måten dette er gjort på er helt i toppsjiktet. Vi blir lett kjent med vår mann, hans vaner og rytme og hans nærmeste og omgangskretsen. Til og med bikkja. Og så sitter vi der, i baksetet og gynger gjennom gatene i Paterson – og er spente på hva som venter rundt neste sving.

terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat