24. okt
PÅ TOGET: Emily Blunt i filmen «The Girl on The Train».
 
Bra Blunt-jobb
Godt utført jobb av Emily Blunt i «The Girl on the Train».

Publisert: 01.des.2016 06:13
Oppdatert: 01.des.2016 06:27

Bestselgeren er gjort om til film, scenen er flyttet fra London til New York – og vi treffer Rachel (Blunt) på veg inn mot Manhattan på pendlertoget. Hun er nedkjørt. Så til de grader helt inn i margen – og skuespilleren Emily Blunt (The Devil Wears Prada) tar oss med inn i mørket, inn i elendigheten så ille at bare en mann kan stå bak.

Hver dag sitter Rachel der på toget, ser et perfekt par i deres herlige liv, og sitt tidligere hjem, i samme nabolag, hvor hennes eksmann, nye kone og deres barn nå lever. En dag går hun av toget...

Det er et godt spor i denne historien, og det er noen ekle (les: gode) vendinger – men filmen gir ikke den gode «creepy» effekten. Sakte, men sikkert går luften ut av ballongen – i stedet for at det motsatte skjer. Heldigvis leverer Emily Blunt. Det redder mye.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke