buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Brødrene Løvehjerte
Jeg tror kanskje dette er den beste norske filmen jeg har sett på lenge. Nei, forresten. Ikke kanskje. Helt sikkert.

Publisert: 26.feb.2015 04:00
Oppdatert: 26.feb.2015 04:00

Modent, sterkt, nært, sobert, det er bare å ta av seg hatten og komme seg på kino og se regissør Henrik Martin Dahlsbakkens spillefilmdebut. Årets beste bevis på at du ikke trenger å skrike for å tale sterkt.

På overflaten og i alle sine virkemidler er Å vende tilbake et eksempel på den genuine styrken i enkelhet. Bildespråk, lydbilde, dialog, og spill bæres av en stor ro og disiplin. Likevel går filmen rett i pulsåra på deg, fra putekrigen i første bilde i første scene, til siste bilde i siste scene. Henrik Martin Dahlsbakken, (både manus og regi), framstår som en moden filmskaper, med en film som gjennom det enkle viser lag på lag og dybder. En historie om det å vende tilbake på mange plan. En fortelling om en Afghanistan-veteran som vender hjem med brudd i sjela, men like mye en gripende beretning om brorskap, kjærlighet og brubygging, og om det å vende hjem til hverandre, når alt har blitt forandret.Fredrik Grøndahl og Åsmund Høegh gjør strålende roller som brødrene Oscar og Fredrik. De kødder og krangler, og elsker hverandre, slik bare brødre kan, og de er hudløst sårbare når de leter etter far (Ingar Helge Gimle) som bokstavelig talt er på vidda. Gimle er også finstemt, likeså guttenes mor, (Lia Boysen). Men dette er brødrene løvehjertes film. På lerretet og bak. FilmBros lillebror Oscar Dahlsbakken, 22, med Super 35 og Cinemascope,(!), leverer akkurat så modig enkle og kraftfulle, og glitrende bilder, som storebrors hjerteskjærende og hjertevarmende historie skal ha.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat