buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
NY EPISODE: «Trish» (Shailene Woodley) kjemper videre i Divergent-serien. Foto/Copyright: Summit / Lionsgate
 
Datagrafikkdrama
Antakelig trengs ikke engang levende mennesker som skuespillerne.

Publisert: 19.mar.2015 04:00
Oppdatert: 19.mar.2015 07:30

«Insurgent» er en ny episode i «Divergent»-serien, og flere episoder står garantert for tur. Kakeoppskriften er unge, pene mennesker, plassert i et framtidsbilde, med frykt, vold og kjærlighet, med en sterk, flott jente i hovedrollen – og med håp om en lykkelig slutt. Restene av en amerikansk storby er scenen. Innbyggerne deles opp i fraksjoner, etter deres verdier og egenskaper; i grupper kalt «lærd», «fredsommelig», «sannferdig», «fryktløse» og «uselvisk».

Skadeskutt

Vår helt er «Beatrice», eller «Tris» (Shailene Woodley), som vi plukker opp igjen nå, mentalt skadeskutt etter første episode. Hun ble plassert hos «fryktløse», men saken er at hun er «divergent» (annerledes) – og derfor ikke passer noe sted – og nå kjemper hun både med seg selv – og ikke minst fiende nummer en, «Jeanine» (Kate Winslet). En boks blir funnet, en boks som «Jeanine» tror kan hjelpe henne med å utrydde alle «divergenter» – som hun mener er den store trusselen mot samfunnet. Men for å åpne denne boksen, så trengs en såkalt «divergent» – og så er jakten i gang.

Datashow

Finn fram pussekluten for 3D-brillene. Her hagler datagrafikkmurstein og datagrafikkglass spruter, og omgivelsene glir sammen og fra hverandre som i et dataspill – og kanskje er det ikke engang nødvendig å putte ekte skuespillere inn i på arenaen.

Spinkel er også handlingen. Det blir en lang veg fram, og overraskelsen kan knapt kalles en overraskelse.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat