24. okt
KUPP: Ekornet Egon har en plan.
 
Egons nøtteplan
Er Egon vår mann?

Publisert: 04.jun.2015 04:00
Oppdatert: 05.jun.2015 07:54

Selvsagt er det slik de ønsker det, de som har laget filmen – men fungerer dette? Nei. Skal vår helt være en sleip og ekkel type? En bom på direkten, i filmens første minutter. Det har lett for å straffe seg.

Ekornet Egon har valgt sin egen veg, mens de andre dyrene i byparken samler inn mat for å møte vinteren. Egon er en slags «outsider», uten at det er helt lett å forstå hvorfor.

Ideen i filmen er et kupp, eller mer korrekt: to kupp. Begge utføres fra samme butikk. En nøttebutikk. Parkdyrene er ute etter nøtter, selvsagt, og en gjeng fælinger jobber med en tunnel fra butikken og inn i hvelvet i banken på andre siden av gaten.

Historien(e) er sydd etter mønster fra klassisk amerikansk krim, og referansene til film og litteratur er så mange at man nærmest lurer på om dette er hele greia.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke