buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
RYDDEPIKE: Guds datter Ea prøver å rydde opp.
 
En liten genistrek
Gud er slem og ekkel og bor i Brussel. Datteren Ea prøver å rydde opp.

Publisert: 24.des.2015 04:00
Oppdatert: 24.des.2015 04:00

Saken er at vi, menneskene, er Guds tidsfordriv, hans leke, han rigger alt, for hver eneste en av oss. Han morer seg med å plage oss, lage katastrofer, kriger, sykdom og annen elendighet. Men en dag sniker Ea seg inn på farens kontor for å rydde opp, og hun tar valget om selv å ta seg ut til menneskene, ut i vår verden.

Det er en liten genistrek å flytte «Vår Herre» ned på jorden – og gi oss muligheten til å se oss selv i speilet og kanskje tenke litt over hva vi egentlig bruker dagene til. Grepet med å gi ham en datter er også godt, slik blir mynten snudd og en del verdier forandres. Hovedrollene, som Jesus lillesøster Ea (Pili Groyne) og Gud (Benoît Poelvoorde), er sterke, gode og gir de viktige kontrastene. Godt utført, spesielt av unge Groyne.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat