buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Foto: Michael Gibson / STX Films
 
Episk gamblinghistorie med røtter i historien
«Molly’s Game» er en episk fortelling om pokerprinsessen Molly Bloom. Filmen er et godt balansert drama basert på en sann historie.

Publisert: 22.feb.2018 13:46
Oppdatert: 22.feb.2018 14:12

Molly Bloom er kvinnen som var en lovende skiutøver. Grunnet en skade måtte hun se seg nødt til å trekke seg fra idretten. Hun begynte å arrangere pokerspill, og tjente seg rik på dette. Alt gikk vel fram til mafiaen ble involvert og FBI fikk tak i henne. «Molly’s Game» er filmen om henne. Vi følger Molly (Jessica Chastain) igjennom både opp og nedturer. Etter arrestasjonen tar hun kontakt med advokaten Charlie Jaffer (Idris Elba) som stiller seg nølende til å hjelpe Molly. Han sier ja etter hvert og både han og seeren får høre Mollys historie.

Godt balansert

«Mollys Game» er en godt balansert film som tar for seg dramatikk og spenning. Filmen er basert på den sanne historien, og her har filmskaperne et godt utgangspunkt allerede. Med mye penger i omløp, et økende behov for narkotiske stoffer og flust av interessante historier er det ingen mangel på spenning og underholdning i denne filmen. «Molly’s Game» er rett og slett en herlig film om pokerprinsessen som bygget seg et imperium fra bunnen av, rev det ned og startet på nytt. Filmen er gjennomført god, og Jessica Chastain spiller godt som Molly Bloom. Dette er en film som bør sees av de fleste med nese for gode historier fortalt i en spillefilm. De snaue 180 minuttene flyr forbi i denne episke historien om Molly Bloom.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat