24. okt
FOTO: FILMWEB.
 
Er dette drømmen?
Bøkene er røsket ut av salgshyllene, man har knapt sett makan til forhåndssalg på kino, det er kalt husmorporno - men er dette hva kvinner virkelig drømmer om?

Publisert: 12.feb.2015 04:00
Oppdatert: 13.feb.2015 07:25

Slakt eller hyllest? Det er hva publikum venter fra kritikerne. Filmen «Fifty Shades of Grey» fortjener ingen av delene. Her får den en 3'er på terningen, kanskje kunne det også vært en 2'er - men regissør Sam Taylor Johnson har polert, trimmet og justert denne historien for et tilsynelatende grenseløst marked.

Ventetid

Det blir en lang dags ferd for den som venter på de «juicy» detaljene i det røde rommet. Snart sitter man der, og undrer: skaper filmen en spenning, eller er det kun den globale, overopphetet markedsmotor som durer og går i bakhodet?

Studenten Ana sendes som vikar for sin syke venninne for å intervjue den unge, kjekke, spennende, milliardæren Christopher Grey. En gnist slås mellom dem, den unge jenta og kjekkasen. Og ganske raskt avslører han at han er ute etter noe mer enn en kjæreste å holde i hånda.

Smartinger

Historiene om historien er med stor sannsynlighet mer spennende enn selve fortellingen. Butikker for sexleketøy og ordinære isenkrambutikker har benyttet anledningen - og vi har fått sett bilder av et hemmelig rom fylt av sexleketøy - og mer skal vel ikke til, i 2014/2015, til å jage fram rødmende ideer. Igjen får vi som fortjent når sølvpapiret fjernes, og etter den søte kløe ...

Dakota Johnsen er den som gjør den beste jobben - som studenten Ana.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke