buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
foto: UIP Norge
 
Erketypisk framtidsfilm
«Pacific Rim» høstet strålende kritikker da den kom i 2013. Nå kommer oppfølgeren, og mer typisk enn dette blir det knapt ikke.

Publisert: 22.mar.2018 08:37
Oppdatert: 22.mar.2018 09:24

«Pacific Rim: Uprising» finner sted ti år etter den første filmens slutt. Vi følger sønnen til forrige films helt. Han har lagt til seg kriminelle vaner, og gjør et godt forsøk på å tilpasse seg den postapokalyptiske verdenen han må leve i. Han blir fanget for sine ugjerninger og sendt til militæret der han som straff må være operatør for kamprobotene.

Ting går for seg slik som det pleier i de fleste filmer av denne typen: Noen prøver å utslette verden, og heltene prøver å stoppe det. Historien er rett og slett nesten så typisk som det går an å få den. Dersom man har sett et par filmer av denne typen, så vet man hva som kommer. Det er få overraskelser, men det er allikevel litt spennende.

Filmens høydepunkter er det sceniske. Med god animasjon og godt koreograferte kampscener er dette en film som underholder rent visuelt. Det er allikevel synd at manuset er som hentet ifra alle andre filmer av denne typen, da ideen om at det er menneskestyrte kjemperoboter som gjør all slåssingen, er litt kul.

«Pacific Rim: Uprising» er en helt grei actionfilm, men det er litt for lett å gjennomskue manuset, og det er lite som kommer uventet på seeren. En kan allikevel anta at denne filmen vil være en fulltreffer for dem som har et nært forhold til denne typen filmer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat