buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
I GANG: Charlie Hunnam er skuespilleren som denne gang gjør jobben som King Arthur. Denne gang i Guy Ritchie-regi. Foto: SF Studios
 
«King Arthur»: Midt på treet
Så er vi her igjen, hos King Arthur – og kanskje ikke så overraskende at det er Guy Ritchie (Sherlock Holmes) som prøver. Det lykkes ikke mer enn akkurat passe.

Publisert: 11.mai.2017 10:28
Oppdatert: 11.mai.2017 10:34

Ikke er det overraskende, heller, hvordan han har løst det, Vi kjenner igjen både tilnærmingen, hans bruk av både «slow motion» og «fast-forward» – og hans lek med fortid, nåtid og framtid. Denne gang går det også så kjapt i starten, at det er bra det kjøres noen repriser innimellom.

«C’mon, lads ...»

Størst er problemet med karakterene, som verken griper oss eller som fungerer sammen. Tror vi virkelig på denne King Arthur (Charlie Hunnam), en bakgårdskatt i vår tids stil og med vår tids språk («c’mon, lads, chop, chop») og hans fæle onkel (Jude Law) i hvit, dyp åpen westendskjorte («just du your f..’n job, just find him»).

Historien er den beste; med sverdet i steinen, med kongen som ingen vet hvem er, med trollmenn, med de ondeste personer, med magi. Utgangspunktet kan knapt være bedre – og i dette ligger også faren, lista ligger høyt opp mot himmelen: er muligheten for å mislykkes større enn muligheten til å lykkes?

Riktig inngangsdør

Vi kommer inn riktig dør, der det mørket tar over, der den lille gutten Arthur ser faren tape for ondskapen – og guttungen sklir usynlig ut av klørne på de fæle og plukkes opp og tas vare på av noen horer i Londinium.

Så blir det ikke det eventyret vi så gjerne ville være med på.

Fakta om filmen:

Regi: Guy Ritchie

Medvirkende: Charlie Hunnam, Annabelle Wallis, Aiden Gillen, Eric Bana, Jude Law

Sjanger: Action/eventyr

Nasjonalitet: Australia / USA

Spilletid: 2 timer, 6 min

Sensur: 12 år

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat