24. okt
Superhelt: Skuespiller Paul Rudd gjør seg godt som den vimsete og sjarmerende Scott Lang,
 
Fengende mauraction
Marvel utvider superheltgalleriet på filmlerretet med fanfavoritten «Ant-Man»

Publisert: 23.jul.2015 04:00
Oppdatert: 23.jul.2015 06:57

Superhelter er i dag blant Hollywoods mest effektive pengemaskiner, og produsentene har, igjennom en rekke ulike filmer, funnet fram til en oppskrift som virkelig fungerer. Marvel-filmene henger sammen, og med titler som «Thor» og ««Guardians of the Galaxy» vet publikum for lengst at alt er mulig i dette universet.

Maur-teknologi

I «Ant-Man» møter vi innbruddstyven Scott Lang (Paul Rudd) som forlater en fengselet San Quentin med håp om å starte livet på nytt med blanke ark. Samtidig pønsker den pensjonerte vitenskapsmannen Dr. Hank Pym ut en plan for å komme i kontakt med den dyktige innbruddstyven. Pym sitter nemlig med teknologi som gjør det mulig for et menneske å krympe i størrelse, og sammen gjør de alt som skal til for å forhindre at maur-teknologien havner i feil hender. Lang får på seg Ant-Man-drakta og moroa er i gang. Med slike spilleregler ligger det meste til rette for at publikum skal bli underholdt, og regissør Peyton Reed bruker kortene han har fått utdelt på en veldig god og original måte.

Herlig action

Noen av actionscenene er like

morsomme og originale som de er imponerende, og animasjonene er som vanlig av ypperste klasse. Estetikken er like frisk og fargerik som vi kjenner fra andre Marvel-filmer, og 3d-effekten fungerer for en gangs skyld som noe mer enn et irritasjonsmoment.

«Ant-Man» klarer å holde seg underholdende hele vegen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke