buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
ILLE: De fem søstrene vokser opp i et hus som etter hvert blir deres fengsel.
 
Fin film, gjør vondt
Jentene tas ut av skolen og sveises inne. Dyden må voktes.

Publisert: 25.feb.2016 04:00
Oppdatert: 25.feb.2016 08:46

Jentene presses til bristepunktet. Og over. De blir fratatt friheten; hentet ut av skolen, løftet vekk fra sosial omgang, de skal forberedes på sin oppgave i livet: som koner til menn valgt av andre.

Dette drama er laget med den sterkeste hånd. Vi får følge fem jenter, søstre, som har mistet sine foreldre, som oppdras av bestemor, med en fæl onkel ved rattet. Vi er i en by nord i Tyrkia, i vår tid, i en tilsynelatende moderne hverdag. Gjerdene, murene, vinduene som er sveiset igjen forteller en helt annen historie, en historie hentet fra en primitiv fortid.

«Med Guds vilje og profetens ord», heter det ved bordet der jentenes framtid bestemmes. Her får vi virkelig kjenne på frykten, men også være med jentene når de får smake på frihet, på lykke – før de igjen stenges inne. Godt filmet og satt sammen, strålende spilt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat