24. okt
ACTION: Ethan Hunt i «Mission: Impossible – Rogue Nation».
 
Forbereder kinofest
«Fast & Furious 7» topper kinolista i Norge (420.326), men dørene til årets kinofest åpnes ikke vid åpne før til høsten.

Publisert: 11.jun.2015 04:00
Oppdatert: 11.jun.2015 06:58

Men så er det også snakk om et skikkelig ballongslipp når sommeren er over. Det er store forventninger til billettsalg med en slik plakatkø; med norske «Bølgen» 28. august, «Karsten og Petra på safari» 4. september, «Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin» 25. september, «The Maze runner: ildprøven» 25. september, «Villmark 2» med Anders Baasmo Christiansen 9. oktober, «Doktor Proktors tidsbadekar» 16. oktober, «James Bond: Spectre» 6. november, «The Hunger Games: Mockingjay Part 2» 20. november – og ikke minst «Star Wars: The Force Awakens» 16. desember og «Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa» i romjula.

En film som «Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa» solgte 850.000 billetter i Norge, «James Bond: Skyfall» solgte godt over 700.000 billetter – og «Star Wars» er alltid en magnet for kinopublikum.

Som oppvarming på en sterk høst og forvinter, så vil sikkert mange le med «Ted 2» 17. juli, enda flere vil helt sikkert se Tom Cruise som agenten Ethan Hunt i «Mission: Impossible – Rogue Nation» 31. juli – og «Fantastic Four» settes opp 7. august.

Og allerede denne helgen, kanskje en film som gir en forsmak på storfilmene i neste halvår: «Jurassic World» (se anmeldelse over).

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke