24. okt
Populære: Ana Steele (Dakota Johnson) og Christian Grey (Jamie Dornan).
 
Forlokkende erotikk
«Fifty Shades»-oppfølgeren fenger i aller høyeste grad. Folket flokker til kinosalene for å se «Fifty Shades Darker»

Publisert: 15.feb.2017 16:24
Oppdatert: 15.feb.2017 16:24

Med nesten 100. 000 besøkende på landsbasis fikk «Fifty Shades Darker» en meget god åpningshelg i Norge. Til sammenligning hadde forgjengeren «Fifty Shades of Grey» 145. 818 besøkende i løpet av sin åpningshelg i 2015. Med det står filmen allerede som den fjerde mest besøkte kinofilmen i 2017. Det melder Filmweb på sine nettsider. «Fifty Shades Darker» er basert på den andre boken i E.L. James sin bestselgende bokserie. Filmen mottok terningkast to av HAs anmelder som blant annet skrev følgende under tittelen «Grå greier»: «Kanskje kunne det vært litt fyrverkeri, om det var ønsket å gå i en eller annen retning. Det skjer ikke. Vi blir sittende der, i grå tåke, og kjede oss. Og etter hvert irritere oss, over grå greier. Og overraskende er det vel neppe, at det kommer mer.»

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke