buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
RUNDT BÅLET: Hilde Lyrån, Markus Tønseth, Janne Formoe, Anna Celine Bredal, Oliver Dahl, Alba Ørbeck-Nilssen og Jeppe Beck Laursen.
 
Fortsatt koselig
Fortsatt koselig. Også på tur i fjellet. Men det ble vel rolig denne gang. Alle tåler vi litt mer.

Publisert: 09.mar.2017 07:10
Oppdatert: 09.mar.2017 07:24

Regissør Arne Lindtner Næss og teamet hans har landet den femte spillefilmen om «Karsten og Petra», filmene er svært godt mottatt, ikke minst av publikum (mer enn en million har kjøpt billetter). Denne gang med en ny «Karsten» (Oliver Dahl) og en ny «Petra» (Alba Ørbeck-Nilssen), og det lett å se at Næss og gjengen kan dette med å skape trygge rom for sine unge skuespillere. Karakterene er ikke svekket.

«Karsten» og «Petra» drar til fjells med sine familier, og de møter turleder Aksel (Jeppe Beck Laursen) – og ungene får en god idé: Hva om mamma’n til Petra (Janne Formoe) kan forelske seg i Aksel? Men hvordan kan de hjelpe til med dette?

Stødig, klare karakterer, lett å forstå – men litt lite futt og fart og spenning. Det unge publikum tåler mer enn kanovelt i dag.

terningkast: 3

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat