buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
NY EPISODE: Fares Fares og Nikolaj Lie Kaas i «Flaskepost fra P.», den tredje filmen etter Jussi Adler-Olsens bøker om Carl Mørck og Aassad. Foto/Copyright: Nordisk Film Distribusjon AS
 
Gassen i bånn
Akselerasjonen, den er bra. Det som rusler så rolig av gårde, det skyter plutselig fart.

Publisert: 25.mai.2016 04:05
Oppdatert: 25.mai.2016 04:05

Han tråkker på gassen, regissør Hans Petter Moland, og bang!, så farer vi av sted sammen med Avdeling Q og Carl Mørck og Assad. Men han venter med å presse den høyre pedal ned, til vi nærmest tenker at situasjonen er under kontroll, og så tråkker han, regissøren, klampen i bånn. Det er effektivt.

Men hvorfor vente så lenge? Og hvorfor slippe opp gasspedalen så raskt?

Denne best

Fire bøker i denne serien skal filmatiseres. «Flaskepost fra P.» er den tredje. Og den beste så langt. «Kvinnen i buret» fikk en 3’er her i HA, «Fasandreperne» fikk en 4’er – men denne, den første gjort av norske Moland, er uten tvil den beste. En sterk 4’er.

En flaskepost blir funnet. Den havner hos Avdeling Q i København-politiet. En sak for Carl og Assad. Barn har forsvunnet, gjennom flere år – men ingen har meldt dem savnet. Hva er dette?

Ut av mørke

Men først må Assad hente Carl opp fra mørkekjelleren. Carl har vært sykmeldt en tid.

Den lange innledningen er nevnt, men kan hende svikter også et par av mursteinene i fundamentet. Er det nødvendig å hente Carl så raskt og effektivt ut av hans bekmørke?

Filmen fungerer så godt når det smeller, når jakten er på det tetteste, da virker det også som både regissør Moland og stjerneskuespillerne trives best. Et ekstra pluss til Pål Sverre Hagen som fæling.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat