buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Stjernepar: Josh (Ben Stiller) og Cornelia (Naomi Watts) finner tilbake ungdomsgnisten i «While We’re Young»
 
Generasjon-kollisjon
I «While We’re Young» har regissør Noah Baumbach skapt en komedie som er skreddersydd for det voksne publikumet.

Publisert: 07.mai.2015 15:28
Oppdatert: 07.mai.2015 15:29

Var alt bedre før? I «While We’re Young» får Josh (Ben Stiller) og Cornelia (Naomi Watts) mulighet til å reise tilbake til ungdomstilværelsen.

Etter å ha blitt kjent med et hipt og yngre par blir de raskt invitert inn i en ungdommelig og impulsiv tilværelse uten bekymring for karriere eller penger.

Voksenhumor

Denne filmen spiller i stor grad på gjenkjennelsesfaktoren blant folk som har passert perioden som ung voksen, og på den måten er nok ikke dette en film for de yngre kinogjengerne som kun er ute etter litt billig komedie. Interaksjonen mellom de to ulike generasjonene går naturligvis ikke helt smertefritt, og parets febrilske forsøk på å gjenskape ungdomsårene tærer på de aldrene kroppene deres.

generasjonskonflikt

Kontrastene er store mellom de unge hipsterne og de veletablerte streitingene, og dette fører selvsagt til noen artige situasjoner. Med bunnsolide Ben Stiller sammen med en gnistrende Naomi Watts vet man at det hele blir morsomt. Forvent dere derimot ikke en halvannen times latterkule, for dette er en humre-film som først og fremst spiller på gjenkjennelsesfaktoren man får til karakterenes følelser og situasjon.

Dette er garantert en god film for de veletablerte menneskene i målgruppen, men ingen innertier for dem som drar på kino for å gapskratte.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat