24. okt
POPULÆR: Fifty Shades of Grey. Foto: United International Pictures
 
Gode kinotall i februar
Flere enn 5.000 per­so­ner har sett «Fifty Shades of Grey» i Hamar si­den pre­mi­eren.

Publisert: 05.mar.2015 04:00
Oppdatert: 05.mar.2015 04:00

Den mye om­dis­ku­ter­te fil­men «Fifty Shades of Grey» har bi­dratt til en so­lid feb­ruar­må­ned på Hamar Kino. Be­søks­tal­le­ne lig­ger 28 pro­sent over til­sva­ren­de må­ned i fjor.

For årets to før­s­te må­ne­der er den samlete øk­nin­gen på 14,5 pro­sent i for­hold til 2014.- 2.577 så Fifty Shades of Grey i lø­pet av den før­s­te hel­gen. Det­te er selv­sagt vel­dig bra. Fil­men fort­sat­te med gode tall, og var num­mer to på lis­ta i hel­ga, bare slått av nye «Kingsman: Secret Service», skri­ver ki­no­sjef Espen Jørgensen i en pres­se­mel­ding.Også nors­ke Morten Tyldums Oscar-no­mi­ner­te stor­film «The Imitation Game» har bi­dratt godt til årets ster­ke tall. Fil­men had­de pre­mi­e­re 1. ju­le­dag, og da den ny­lig ble vist for sis­te gang, had­de den blitt sett av 4.449 men­nes­ker i Hamar si­den nytt­år.Nors­ke «Staying Alive», med Anders Baasmo Christiansen i en av ho­ved­rol­le­ne, har også gitt gode tall for Hamar Kino. 3.501 be­søk på denne fil­men plas­se­rer Hamar på 6. plass på lands­over­sik­ten, mens ki­no­en nor­malt lig­ger rundt 15. plass. Jørgensen for­ven­ter at også «Fast & Furious 7», som har pre­mi­e­re 1. ap­ril, skal bli en stor hit på Hedmarken. Bil­lett­sal­get er nå i gang.- Den for­ri­ge fil­men i se­ri­en ble sett av godt over 4.000 men­nes­ker. «Insurgent», som er nes­te film i «Divergent»-se­ri­en, er også ven­tet å bli godt be­søkt, skri­ver Jørgensen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke