24. okt
SKJØNNHETEN: Emma Watson som Belle i «Skjønnheten og udyret».
 
Gode kinotall i mars
«Nærmere ti prosent høyere besøk enn i mars i fjor», skriver kinosjefen i sin rapport om kinotallene i mars.

Publisert: 06.apr.2017 06:43
Oppdatert: 06.apr.2017 07:22

Kinosjef Espen Jørgensen skriver også: «Årets tredje måned ble preget av Disneys store suksess med «Skjønnheten og udyret», i fersk musikalversjon, samt vår egen mer jordnære familiefilmserie om Karsten og Petra. Hamarama Filmfestival var også en av begivenhetene denne måneden, med sine 1.640 besøkende.»

Kinosjefen forteller også at besøket i år er høyere enn gjennomsnittsbesøket de tre første måneder de siste fem år, men også er tallene dårligere enn situasjonen på samme tid i fjor. 17 prosent ned fra 2016.

Mest populær så langt i år er «Fifty Shades Darker», med «Vaiana» på andreplass og «Dyrene i Hakkebakkeskogen» på tredjeplass. På topp i mars er «Skjønnheten og udyret» med 3.363 solgte billetter. På andreplass på mars-lista er «Petra og Karsten – ut på tur» og på tredjeplass er «Logan: The Wolverine».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke