buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Spillsuksess: Blizzard byr på godteri til fansen med «Warcraft».
 
Godteri til fansen
Med spillefilmen «Warcraft» utvider Blizzard historien og universet rundt den velkjente spillserien. Overgangen fra spill til film går allikevel ikke helt problemfritt.

Publisert: 26.mai.2016 04:01
Oppdatert: 26.mai.2016 07:48

«Warcraft» tar for seg begynnelsen på den evige striden i Azeroth. Orkene har begynt evakueringen av deres dødende hjemplanet Draenor, og under ledelse av Gul’dan innledes en krig mot alt som lever på den fruktbare planeten Azeroth. Filmen følger hordens Durotan og alliansens Anduin Lothar fra hver sin side av krigen, og her er det mer enn nok godis for alle som har et forhold til Warcraft-universet. Etter suksessen rundt spillserien er millioner av mennesker er nærmest lommekjente i den massive verdenen Azeroth, og i «Warcraft» besøker universets kjente karakterer flere av de mest ikoniske områdene. Dette er en must-watch for Warcraft-fans, men gevinsten vil nok ikke være i nærheten av like stor for alle andre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat