buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
TILBAKE: Gjør klar for nye eventyr med Po – nå på jakt etter seg selv.
 
Gøy og spennende
Nå vet vi hvorfor panda’n er fullstendig kakao i hue. Vi møter pappa’n i treern.

Publisert: 17.mar.2016 04:00
Oppdatert: 17.mar.2016 03:59

Nudelkokken, Mr. Ping, gåsa, er ikke pandapappa’n, men det visste vi jo, men her er den virkelige pappa’n «Li» – med rekordmange melboller i kjeften (103) – og i åpningen er de strålende, både Po og pappa, når de går fullstendig bananarama i dragepalasset.

Fart, spenning og humor er det vi liker, både vi og ungene – og bare gode venner kan gi oss alt på en gang. Vi må ha noen vi liker å bry oss om, de må utsettes for dramatiske situasjoner – og de må lokke latteren ut av oss. Po har alt som trengs, og manusforfattere og tegnere sparker vår venn mellom seg – i en forrykende Nr. 3.

Den fæle Kai kommer tilbake fra åndenes land – og kun en kan stoppe utysket. Det er naturlig nok Po, men først må ha bli en mester av «chi», og da må han mest av alt finne ut hvem han er: en panda!

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat