buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TILBAKE: Christian Grey og Anastasia er tilbake. Og mer kommer.
 
Grå greier
Maskene er på i hjemmeselskapet hos Grey’s. Det hjelper lite.

Publisert: 09.feb.2017 06:13
Oppdatert: 09.feb.2017 06:35

Det blir en grå affære. Ikke engang Greys suspekte fortid som trussel jager liv i andre filmepisode av kioskpocketsuksessen. Ei skummel jente, en herpa sportsbil, folk i leiligheten som ikke skal være der, en pistol, en hevnlysten sjef, kan det ødelegge Anastasia og Christians nye forsøk?

Christian handler flyselskaper, bygger sine egne luksusbåter, er fortsatt mentalt skadd – men går med på å la «Ana» hjelpe seg, om bare de kan være sammen. Ungpikedrømmen lever, i alle kvinner, til evig tid, og «Miss Steele» klarer ikke å holde fingrene av fatet.

Kanskje kunne det vært litt fyrverkeri, om det var ønsket å gå i en eller annen retning. Det skjer ikke. Vi blir sittende der, i grå tåke, og kjede oss. Og etter hvert irritere oss, over grå greier. Og overraskende er det vel neppe, at det kommer mer.

terningkast: 2

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat