24. okt
Superhelter: Chris Pratt og Dave Bautista byr på både eksplosjoner og vitser i «Guardians of the Galaxy Vol. 2».
 
«Guardians of the Galaxy Vol. 2»: Helter med humor
Imploderende planeter, gigantiske romskip, store eksplosjoner og bøttevis med humor. «Guardians of the Galaxy Vol. 2» følger opp moroa fra forgjengeren på en veldig god måte.

Publisert: 27.apr.2017 10:20
Oppdatert: 27.apr.2017 10:34

Quinn (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (Vin Diesel) og Rocket (Bradley Cooper) er tilbake som Melkeveiens voktere. De har fått en nye fiender å kjempe mot, men ellers er alt ved det samme gamle.

Humor i hovedrollen

Der forgjengeren «Guardians of the Galaxy» tok seg god tid til å etablere samtlige karakterer, går denne filmen rett på sak med en aldeles fantastisk åpningsscene. Deretter følger godt over to timer med uavbrutt og herlig underholdning. Humoren spiller her en viktig og markant rolle, og filmens skuespillere treffer som vanlig veldig bra med den komiske timingen. Gjerne basert på den unike og fengende dynamikken som utspiller seg mellom filmens, bokstavelig talt, fargerike karakterer. Dette er rett og slett en gjeng man lærer seg å bli litt glad i.

leverer som actionfilm

Selve handlingen oppfattes ikke som like viktig og definerende denne gangen. Dette er derimot en fartsfylt og underholdende mellomlanding i det stadig ekspanderende Marvel-universet. Som actionfilm leverer «Guardians of the Galaxy Vol. 2» på de aller fleste punkter. Spektakulære actionscener både normal- og saktefilm, store eksplosjoner og store mengder sjarm. Filmen mangler allikevel en klar og definert skurk.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke