buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
FOTO/COPYRIGHT: United International Pictures.
 
Heltinnen er tilbake
12 år eldre, minst like klønete og fremdeles sjarmerende. Fansen vil sette stor pris på høstens gjensyn med Bridget Jones.

Publisert: 14.sep.2016 14:44
Oppdatert: 14.sep.2016 14:44

Den tredje filmen i serien om journalisten Bridget Jones (Renée Zellweger) finner sted 12 år etter film nummer to, «Bridget Jones- på randen». Jones jobber nå som nyhetsprodusent i et fjernsynsselskap, men det går langt dårligere på privaten enn i arbeidslivet. Etter en het festival-natt sammen med milliardæren Jack (Patrick Dempsey), og et særdeles trivelig gjensyn med gamleflammen Mark (Colin Firth) blir det hele langt mer komplisert. Jones er gravid, og hun aner ikke hvem av de to kjekkasene som er barnets far. 

Som komedie ligner filmen på de to forgjengerne. Jones usedvanlig klønete natur trekker henne til stadighet inn i humoristiske situasjoner, og vi ler, gråter og lider gjennom heltinnens problemløsning. 

Snarveier

Tidligere har nok publikum fått større rom til å kjenne seg igjen i den populære karakteren, og her er nok ikke gjenkjennelsesfaktoren like treffende. 

Om det er milliardæren eller den vellykkede advokaten som er barnets far framstår som et merkelig drømmescenario, og filmen tar et par billige snarveier for å legge til rette en eventyrlig slutt.

Trivelig gjensyn

Det er hyggelig å se Renée Zellweger tilbake i rollen som gjorde henne til en stjerne, og skuespilleren gjør jobben selv om hun fremdeles radbrekker det engelske språket med en helt håpløs aksent. Colin Firth gjør en brukbar jobb som den noe uttrykksløse Mark, og Patrick Dempesy bidrar med både muskler og sjarm.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FOTO/COPYRIGHT: United International Pictures.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat