24. okt
MORSOM: «Hunder må bæres», heter det på T-banen ...
 
Herlig Paddington
Hva kan vel gå galt når en liten bjørn er alene hjemme i Windsor Garden?

Publisert: 15.jan.2015 04:00
Oppdatert: 15.jan.2015 07:17

Her er Paddington, direkte fra mørkeste Peru, til London, på jakt etter en familie. Og jammen meg, så blir han plukket opp av en akkurat passelig gjeng, familien Brun. Men kan en liten bjørn bo hos en helt normal familie, i deres hus, midt i London?

Alt kan skje med Paddington i nærheten, og det er et topp utgangspunkt. Kombinasjonen mennesker og dyr (gjerne de som snakker litt og bruker do) liker vi alle.Her er historien fortalt i et moderne bilde. Omgivelsene kjenner vi alle sammen (les: London). Og her blir det morsomt - og litt spennende: For tenk om Paddington stoppes ut og puttes i et monter på Naturhistorisk museum …Nicole Kidman burde vist oss en slemmere skurk. Slik blir slutten litt tam. Både ungene og vi tåler mer enn som så.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke