buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
I SENTRUM: Henry Morgan har opplevd mye. Foto: SF Norge
 
Historien om Henry
Disse svenskene, de er så store med sine stilige og prangende historier. Det er lett å bli misunnelig.

Publisert: 22.jan.2015 04:00
Oppdatert: 22.jan.2015 07:39

Det er nesten Amerika når de setter i gang, våre naboer og brødre; med kul jazz og boksing, dunkel business, skyggepolitikk, klassiske «kroger» og med sine hærskapsleiligheter i den opprinnelige tids tunge stil. Slik er det også når historien om Henry Morgan fortelles, opprinnelig i sin bok, og her på film. Vi blir med jazzpianisten, bokseren, komponisten og eventyreren Henry; på gravingen der nede i de gamle tunnelene, gjennom den ulykkelige kjærligheten, sammen med broren, håndgranaten Leo - og i møte med mørkemenn og de svarte hemmeligheter.

Filmen er enklest å like i den gamle leiligheten hvor forfatteren Klas blir kjent med Henry. Det gnistrer ikke av sidekarakterene. Og nærmere to og en halv time krever mye kraft. Av alt og alle.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat