buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
 
Hollywood-feiring
Hollywood feirer Hollywood med en film om Hollywood, og har selvsagt nominert seg selv til fjorten Hollywood-Oscars. Her er «La La Land».

Publisert: 23.feb.2017 05:27
Oppdatert: 23.feb.2017 06:26

Bli med på festen. Her er anledningen. Til å ta med kjæresten; din nye, din gamle, den du aller helst vil sitte på kino med. Her er dans, her er sang, farger, stæsj, ståk, tårer og latter. Og kanskje til og med litt romantisk kiling i magen …?

Alt hentet fram av våre venner gjennom tiår på tiår, våre venner i filmfabrikken på vestkysten. Det er her de best, på sin egen hjemmebane. På sin egen scene. Det er her de kan trylle. For oss, i kinosalene – verden rundt.

«La La Land» er allerede priset, belønnet, solgt til topps – og natt til mandag blir filmen hyllet hjemme i Hollywood. Vi som ikke er der, vi kan kose oss på kino. Med en klassisk musikal, i vår tids drakt. Bli med Emma Stone og Ryan Gosling i deres stjernedans.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat