24. okt
ROCK’N’ROLL: Iben Akerlie som Henriette i «Dryads».
 
Ikke spennende
«Dryads» var visstnok en kultband i Kristiansand. Nå er det tittel på en spillefilm, i vår tids drakt.

Publisert: 06.aug.2015 04:00
Oppdatert: 06.aug.2015 06:55

«Hilde» (Anneli Aune) er flinkeste, reneste, peneste jenta i gata. En dag flytter en slags «Pippi» inn i nabohuset, med band og musikk og «hangarounds». Det blir spennende for Hilde.

Det blir ikke like spennende for oss, dessverre. Hilde har knapt trass i seg, gjengen på andre siden av hekken utfordrer knapt noen – og pappa (Morten Abel) og mamma (Jannike Kruse) har knapt noe å hisse seg opp over.

Og hvorfor ikke presentere en historie? Hilde og broren sparker en ball over hekken, hun går for å hente ballen, oppdager en verden hun ikke er vant til (øl og musikk), lar seg friste til å snike seg tilbake i nabohagen – og så ...?

Kanskje inspirerer fortsatt «The Doors», «Nirvana» og «Velvet Underground» (les: vår tid), men la oss håpe at det fører til mer enn mobiltelefonnekt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke