buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
I VERDENSROMMET: Chris og Jennifer er «Jim» og «Aurora».
 
Ingen overraskelser
Den norske regissøren Morten Tyldum har gitt oss «Buddy» (2003), «Hodejegerne» (2011) og ikke minst «Imitation Game» (2014). Årets «Passengers» innfrir ikke forventningene.

Publisert: 22.des.2016 06:25
Oppdatert: 22.des.2016 06:43

Med Hollywood-budsjett (110 mill. dollar – kilde: imdb.com) og superstjerner (Chris Pratt, Jennifer Lawrence og Michael Sheen) settes naturlig nok lyset på regissør Tyldum igjen. Ideen er ikke dårlig, tvert imot – om vi holder oss til grunnsteinen: er vi villig i å ofre andre for å ha det best mulig selv? Presentasjonen er ren og pen, og slik framstår også skuespillerne. Men det hele er så forutsigbart, det finnes ingen overraskelser – og det i en situasjon som står helt åpen for enhver mulighet til å plage oss. Et romskip er på veg fra jorda til en ny planet med 5.000 passasjerer ombord. Ferden vil ta 120 år, og passasjerene er lagt i dvale. Men Jim (Chris Pratt) våkner – og får problemer med å takle ensomheten.

terningkast: 3

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat