buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
Suksess: Daisy Ridley og John Boyega i «Star Wars: The Force Awakens».
 
Innspillingen er i gang
«Star Wars: The Force Awaken» vil stå igjen som en av tidenes søtrste kinosuksesser, og nå er produsentene i gang med innspillingen av oppfølgeren.

Publisert: 18.feb.2016 08:19
Oppdatert: 18.feb.2016 08:20

Filmens enorme fanskare har forlengst begynt å telle ned dagene til den neste store premieren, og nå melder produsentene at innspillingen av «Star Wars: Episode VIII» er i gang. De forteller samtidig at den kommende filmen etter planen vil komme på kino 15. desember 2017.

Mange ser allerede fram til nye gjensyn med skuespillere som Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie og Andy Serkis, og produsentene røper samtidig at fansen kan se fram til å se skuespillere som Benicio Del Toro, Laura Dern og Kelly Marie Tran som nye karakterer i det ekstremt populære universet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat