24. okt
Imponerer: Cara Delevingne og Nat Wolff.
 
Jakter drømmejenta
Godt skuespill og en fengende historie gjør «Paper Towns» til en av sommerens positive overraskelser.

Publisert: 23.jul.2015 04:00
Oppdatert: 23.jul.2015 06:58

Regissør Jake Schreier har nemlig sørget for å levere en ganske annerledes film i en allerede velkjent og oppbrukt sjanger: High School-film. Quentin «Q» Jacobsen (Nat Wolff) beskriver tidlig nabojenta Margo Roth Spiegelman (Cara Delevingne) som sitt livs mirakel, men i løpet av oppveksten har de to vennene vokst fra hverandre. På oppløpssiden av high school-utdanningen snakker de to knapt sammen, før hun en sen kveld dukker opp i soveromsvinduet. Karakterene er forsåvidt ganske uoriginale, men skuespillerne klarer allikevel å gjøre de interessante og sjarmerende. Her er det allikevel selve historien som fenger aller mest. Filmen er basert på boken «Papirbyer» av John Green, og fortellingen gjør seg meget godt på filmlerettet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke