buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
ACTION: Gal Gadot trives i jobben som Wonder Woman.
 
Jenter i action
Historien er ellevill, en snodig miks av ideer og i tid – men hurra for «Wonder Woman».

Publisert: 15.jun.2017 07:11
Oppdatert: 15.jun.2017 07:24

Og når vi tross alt har lært oss å tro på truende svart trolldom (les: Voldemort), så er jo fritt fram, heldigvis. Slik kan en amasone ta seg inn i første verdenskrig, rusle rundt i Londons gater, stikke innom puben, rase gjennom fronten på kontinentet – på jakt etter krigsguden Ares.

Tyskerne utvikler en gass som tar knekken på alt og alle. Den engelske spionen Steve (Chris Pine) prøver å stoppe dette, han jages av tyskerne, flykrasjer i havet, blir reddet av amasonen/halvguden Diana (Gal Gadot) – og sammen reiser de tilbake inn i den virkelige verden, for å stoppe første verdenskrig.

Action, fine karakterer, en synlig tråd å følge – og godt utført. Og ikke minst: Jo flere jenter som actionhelter, jo bedre. Det fortjener vi.

Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat