23. okt
HJELPER: Kan Leo og Phantom Boy redde New York – og seg selv?
 
Kan Leo redde N. Y.?
En mann med vansiret ansikt og hatt og regnfrakk truer New York. Kan Leo redde byen?

Publisert: 30.jun.2016 04:00
Oppdatert: 30.jun.2016 08:15

Leo (11) er syk. Han har en fæl sykdom. Og han mister håret når han tar medisin. På sykehuset møter han politimannen Alex, som har brukket beinet i sin jakt på forbrytere. Kan Leo hjelpe Alex?

Grove, tydelige streker, rolige farger, en svært alvorlig historie, fortalt på en spennende måte – og med stilige typer. Akkurat som en moderne tegnefilm skal være.

Det er så kult at Leo kan ta seg ut av sin egen kropp og fly rundt omkring i New York for å lete etter forbrytere. Politimann Alex tror ikke helt på Leo med en gang, men han skjønner snart tegninga.

Det er akkurat slik det er, faktisk, at vi mennesker kan, i helt spesielle situasjoner, bevege oss utenfor vår egen kropp. Bli med til sykehuset hvor Leo er og sjekk selv. Reisen er spennende. Og morsom. Og vond. Trist. Og fin.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke