24. okt
 
Kaos i Hollywood
Fanskaren vil digge «Entourage» i filmformat, men overgangen fra serie til spillefilm er ikke helt uproblematisk.

Publisert: 18.jun.2015 04:00
Oppdatert: 18.jun.2015 07:18

Vince, Eric, Turtle, Johnny Drama og ikke minst Ari Gold er tilbake. «Entourage» starter noen år etter der serien slutter, men det er ingen ting som tyder på at vennegjengen har endret på den ekstravagante livsstilen som preget tv-serien gjennom åtte populære sesonger.

Glamour

En stor del av tv-seriens suksessoppskrift handlet om å gi seerne en anledning til å leve seg inn de mest glamorøse sidene av Hollywood, og de sparer heller ikke på kruttet i spillefilmversjonen. Ville fester, nakne damer, raske biler, kjendiser og store hus setter handlingen inn i et ganske ubegripelig, men allikevel meget underholdende rammeverk. Gjennom gjesteopptredener fra folk som Mark Wahlberg, Pharrell Williams og Thierry Henry får man en konstant påminnelse rundt kjendisfaktorer som rår i en slik type livsstil.

Herlig vennegjeng

Det er allikevel karaktergalleriet som er den store beholdningen. Jeremy Piven har skapt en av tv-historiens mest elskede karakterer i Ari Gold, og i filmversjonen får man akkurat så mye Ari-aggresjon man kan håpe på. «Entourage» som film framstår som en komprimert versjon av én sesong av serien med samme navn, og man merker at regissør Doug Elling har vært nødt til å ta noen billige snarveier for å komme i mål. «Entourage» er en perfekt søndagsfilm for alle som har kost seg gjennom åtte sesonger av serien, men for alle andre er den nok best å starte med serien.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Tilbake: Turtle, Drama, Ari Gold, Vince og Eric gjorde seg populære gjennom åtte sesonger av serien «Entourage».
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke