buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Suksess: Jesper Christensen i rollen som Kong Haakon.
 
Kinosuksess etter tre helger
Etter kun tre helger på kino er «Kongens Nei» allerede den mest populære kinofilmen i 2016.

Publisert: 13.okt.2016 10:37
Oppdatert: 13.okt.2016 10:37

Etter tre helger hadde filmen hele 423.433 besøkende, og akkurat nå ligger filmen an til å bli en av de største publikumssuksessene i nyere tid. Det melder Paradox Film og Nordisk Film Distribusjon i en pressemelding.

– Dette er utrolig gledelig. Jeg har fått høre om flere forestillinger hvor folk har klappet etterpå, så jeg opplever at publikum elsker filmen. Det lover godt for fortsettelsen, sier produsent Stein B. Kvae i meldingen.

– Besøket er meget bra og flere kinoer melder om utsolgte forestillinger denne helgen også. Det er tydelig at filmen appellerer til alle, både ungdom, godt voksne og familier, sier Morten Christoffersen, direktør i Nordisk Film Distribusjon.

Kongens Nei handler om de tre dramatiske døgnene i april 1940, hvor den norske kongen får et ufattelig ultimatum av den tyske krigsmakten: Overgivelse eller døden. Med tyske fly og soldater i hælene tvinges kongefamilien på flukt. De bestemmer seg for å skille lag uten å vite om de noensinne vil se hverandre igjen. Kronprinsesse Märtha reiser med barna til Sverige, mens kong Haakon og kronprins Olav blir igjen i Norge for å fortsette kampen. Etter tre døgns desperat flukt, fatter kong Haakon sin endelige beslutning. Han nekter å kapitulere selv om dette kan koste både ham selv, hans familie, og mange uskyldige nordmenn livet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat