buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
OPPGRADERES: Sal 1 på Hamar Kino justeres opp.
 
Klart for Star Wars
Sal 1 oppgraderes i Hamar Kino, et arbeid som er budsjettert til 1,3 millioner kroner. Salen er klar til premièren på Star Wars 16. desember.

Publisert: 03.des.2015 04:00
Oppdatert: 03.des.2015 04:00

Interessen er stor for «Star Wars: The Force Awakens», allerede det første døgnet ble tre hundre og femti billetter solgt. Lyden skal være av det mest ypperlige når heltene i Star Wars er tilbake på kino – med det nye systemet «Dolby Atmos». Det installeres 54 høyttalere.

Her er noen av de tekniske detaljene, presentert av Hamar Kino: «Bak lerretet befinner det seg 5 treveis fronthøyttalere og 3 dypbasser, hver på størrelse med en liten jakthytte, rundt i salen, på veggene og oppe i himlingen er det montert 40 surroundhøyttalere som alle skal kunne høres godt uansett hvor i salen du befinner deg, i selve kinosalen er det i tillegg installert 4 dypbasser, høyttalerne drives av 72 forsterkerkanaler, som kan justeres individuelt, installert effekt i lydanlegget er 33.000 watt.»

Hamar Kino skriver også på sine hjemmesider om det nye systemet:

«Det som skiller dette fra andre lydsystemer er at hver enkelt høyttaler i systemet utgjør en separat kanal. Hver høyttaler kan dermed kontrolleres når filmlyden lages. Dette gir helt unike muligheter for å skape bevegelser, romfølelse og atmosfære – som om du selv befinner deg midt i filmens univers.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat