buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
11. september: Linn Skåber og Nils Jørgen Kaalstad i Wendyeffekten. Foto: SF Norge
 
Klart for Wendy
Det er øyeblikkelig klart for «Wendyeffekten», en spillefilm med to hamarsinger på plakaten: Stig Haug og Kjetil Omberg.

Publisert: 13.aug.2015 04:00
Oppdatert: 13.aug.2015 07:03

Selskapet «Eikeland og Haug», med Stig Haug fra Hamar, er inne med mer enn ti millioner i filmen – og koblet på er også den etter hvert kjente produsenten Kjetil Omberg – også fra Hamar.

Det er store forventninger til filmen, og det blir det jo når en perlerad av kjente navn promoterer produksjonen, navn som: Linn Skåber, Morten Ramm, Christian Skolmen, Jon Øigarden, Kristofer Hivju, Nils Jørgen Kaalstad, Bjarte Tjøstheim, Jan Fares, Kåre Conradi, Hege Schøyen og Mariann Hole.

Bølers skyggeside har sitt eget velsmurte økosystem, hvor enhver kriminell har sin funksjon. Men plutselig fordufter likviditeten fra systemet, og markedet står på randen av tidenes crack. I et miljø som skriker etter intravenøs cashflow, jakter alle på den mystiske bankieren – den eneste som har fingeravtrykket som kan åpne slusene igjen.

I sentrum av jaktlaget finner vi Økokrims ferske, men svært ambisiøse, etterforsker Svenn Krøvel, som nokså ufrivillig må samarbeide med den selvtitulerte «Kongen av Østkanten», Kripos-etterforskeren Sylfest Dreyer. Sylfest har selv et hav av konkurrerende agendaer – og Svenn mister fort kontrollen over etterforskingen. Ikke minst etter møtet med sjarmbomben Wendy, Bølers eneste luksusprostituerte. (Kilde: hamarkino.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat