buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
VANSKELIG: Julieta sammen med moren Sara, skuespillerne Adriana Ugarte og Susi Sanchez. Foto/Copyright: Another World Entertainment Norway AS
 
Klassisk plage
Den spanske regissøren Pedro Almodóvar finner vår indre plage: vår egen fortid. Det er bra.

Publisert: 19.jan.2017 06:50
Oppdatert: 19.jan.2017 07:14

Hva skjedde? Hvorfor? Hva slags konsekvenser fikk det? Egentlig? Det er så mange vonde ting som aldri slipper.

Julieta har båret tungt og lenge. Ikke engang hennes siste forsøk på flukt, hvor vi starter i denne filmen, blir en suksess. Igjen innhentes hun av sin egen historie, og som alltid, så er det umulig å rømme.

Hun bestemmer seg for å ta et skikkelig oppgjør med sin egen situasjon, flytter tilbake til sitt gamle kvartal i Madrid – og hun setter seg til å skrive, til datteren, som rømte og som Julieta ikke har sett på tolv år.

Regissøren bruker et klassisk grep, der han lar hovedpersonene fortelle, gjennom sitt minne og sin skriving – og så hopper vi tilbake, fram og tilbake, og fram, i Julietas liv. Og historien er helt korrekt for et slik grep.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat