24. okt
ACTION: Det er klart for mer Marvel-action, her noen i supergjengen med sjefen i spissen, Captain America (Chris Evans). Foto: Film Frame
 
Krig på kammerset
Superhelter er supre, det finnes stort sett en fæling å slåss mot – men hva med å la dem gå løs på hverandre?

Publisert: 28.apr.2016 04:00
Oppdatert: 28.apr.2016 09:20

«The Avengers» settes under press. Ikke alle liker at sivile liv går med og omgivelser ødelegges når de braker sammen i sine superslagsmål. Et forslag er å la FN-rådet administrere dem, men ikke alle i supergjengen liker denne tanken.

Selvsagt ikke «Captain America» (Chris Evans), som ikke stoler på andre når det gjelder å passe på verden, og derfor havner de på hver sin side av bordet denne gang, «Iron Man» (Robert Downey Jr.) og «Captain America».

To og en halv time er en lang ferd for en actionfilm, som nettopp har det, action, som bærebjelke. Kan hende er det også grunnen til at scenen må skiftes, med Laos, Berlin, Leipzig, Sibir og andre steder. Mest for fansen, som helt sikkert vil kose seg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke