buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
iptv
justin tv
paykasa paykwik
22. okt
FÆL REISE: Billy Lynn kommer hjem fra Irak, til en propagandatur – med finale i Dallas.
 
Laget for noe større
Superstjernen Ang Lee, regissør for «Historien om Pi», gir oss «Billy Lynn’s Long Halftime Walk» – men vi skjønner tidlig at dette er laget for noe større.

Publisert: 20.apr.2017 06:44
Oppdatert: 20.apr.2017 07:00

«Billy Lynn’s hjemkomst» er den norske tittelen. Den handler om den unge soldaten William Lynn og hans tropp «Bravo». Billy er dekorert for sin innsats i Irak, og sammen med sin tropp har han vært på turne rundt om i USA for å bli hyllet som krigshelter i et propagandatiltak for Irakkrigen.

Finale

Vi møter gjengen når de kommer til finaleshowet under en fotballkamp i Dallas. Det rigges for en voldsom forestilling i pausen, og det er dette øyeblikket, «Billy Lynn’s Long Halftime Walk», som er scenens sentrum.

Filmen er også laget for spesialvisning med 120 bilder i sekundet, mot utgaven som her vises med 24 bilder i sekundet – og derfor tittelen «laget for noe større». Fordi vi skjønner ut fra hva vi ser, at dette er scener som kan gi publikum noe helt annet i omtalte ekstremversjon. Visstnok finnes kun seks kinoer i verden som har utstyr for å vise superversjonen.

Standard vare

Vi må klare oss med historien om

Billy Lynn, rett fram på normalt kinovis, og slik blir dette også standard vare. Billy kommer hjem med traumer, Billy har trøbbel, mange vil sko seg på krigsheltene – men for disse gutta blir dette en absurd situasjon.

I denne «normale» versjonen, så blir det en nedtur etter hva som forventes av en regissør som Ang Lee.

Terningkast: 3

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat